Skip to content Skip to footer

Væren og tid

Forfatter:Martin Heidegger

Et filosofisk hovedværk om værens mening.

Yderligere information

Udgivelsesdato

08.05.2014

Sidetal

488

Køb bogen

title Beskrivelse

Martin Heidegger er en af det 20. århundredes største tænkere. Dette hovedværk er blandt de mest betydningsfulde i den nyere filosofi og er siden udgivelsen i 1927 blevet en klassiker.

Bogen omhandler spørgsmålet om værens mening. Heidegger forsøger at skitsere en mulig ny tilgang til den disciplin, der traditionelt analyserer det, der er, med hensyn til dets mest almene grundtræk. Denne disciplin er ontologien.

"Væren og tid er et af det 20. århundredes absolutte hovedværker ... et udgivelsesarbejde, der fra omslag til bibliografi kun kan vække dyb respekt."
Asger Brandt, Kristeligt Dagblad

"I det hele taget flyder oversættelsen godt, og det er en kraftpræstation at have oversat Heideggers monstrøse sprogbrug til et fungerende Heidegger-dansk, som tjener Skovgaard til ære."
Torben Sangild, Jyllands-Posten

"Det er lykkedes Christian Rud Skovgaard at præstere en vellykket, sammenhængende oversættelse, som absolut er tænkningen loyal."
Rune Lykkeberg, Information

"en kæmpe indsats af oversætteren ... i et udstyr, der sømmer sig og forsynet med et solidt efterskrift af Thomas Schwarz Wentzer."
Lasse Horne Kjældgaard, Politiken

  • Originaltitel: Sein und Zeit
  • ISBN: 9788771294149
  • Oversætter: Christian Rud Skovgaard
  • Illustrator: Joyce Grosswiler