Skip to content Skip to footer

Pogba

Min historie
Forfatter:Cyril Collot Forfatter:Luca Caioli

… fortæller hele historien om Pogba og er baseret på indgående interviews med alle dem, der har været tættest på stjernespilleren gennem hans karriere.

Yderligere information

Sidetal

240

Udgivelsesdato

11.10.2018

Køb bogen

title Beskrivelse

Da Manchester United i sommeren 2016 hentede Paul Pogba tilbage fra Juventus, var det en drengedrøm, der gik i opfyldelse for spilleren. Og for den traditionsrige engelske klub var det efter tre middelmådige sæsoner et statement om, at klubben hører hjemme i den absolutte verdenstop.

I de fire år, der var gået siden Pogba forlod Old Trafford, havde han udviklet sig til en verdensklassespiller på den centrale midtbane i den italienske Serie A. Fire mesterskaber i træk havde han været med til at vinde for de sort/hvid-stribede – kan han, trods sit stormombruste forhold til Jose Mourinho, blive lige så succesfuld for De Røde Djævle som han var for Den Gamle Dame?

Landsholdskarrieren bekræfter i hvert fald det enorme potentiale. Allerede i en ung alder har han fejret store triumfer ved de store slutrunder. Ved VM i 2014 blev han kåret som turneringens bedste unge spiller. To år senere var han med til at sikre EM-sølvmedaljer til et meget ungt, fransk hold, og ved VM i 2018 var han en afgørende faktor, da Frankrig blev verdensmestre for første gang siden 1998.

Bogen fortæller hele historien om Pogba og er baseret på indgående interviews med alle dem, der har været tættest på stjernespilleren gennem hans karriere.

  • Originaltitel: Pogba – The rise of Manchester United's Homecoming Hero
  • ISBN: 9788772041605
  • Oversætter: Hans-Jørgen Birkmose
  • Omslagsdesign: Sofie Poulsen