Skip to content Skip to footer

Mellem ordene

Forfatter:Inger Ulleberg Forfatter:Per Jensen

Om mødet mellem professionsudøveren og den anden. Et møde, som sker i relationer og gennem ord og, nok så meget: Det, som sker mellem ordene.

Yderligere information

Udgivelsesdato

17.09.2012

Sidetal

339

Køb bogen

title Beskrivelse

Denne bog skriver sig ind i et praksisfelt, der omhandler alle relationsprofessioner. Den professionalitet, som skal udvikles i den sammenhæng, handler i høj grad om at kunne kommunikere med andre, at kunne udvikle positive relationer og møde brugere, kolleger og foresatte på respektfyldte og nyttige måder.

Bogen behandler centrale spørgsmål som: Hvordan kan vi forstå kommunikation mellem mennesker? Kan viden om kommunikation bidrage til at forbedre professionel praksis? Kan sådan viden og færdigheder bidrage til at ændre fastlåste situationer og åbne for nye muligheder?

Bogen henvender sig i første række til de professionsuddannelser, hvor kommunikation og relationer er i forgrunden, nemlig lærer, pædagoger, socialrådgivere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, jordemødre, sundhedsplejersker med flere. ‘Mellem ordene’ er aktuel for alle, der arbejder med at forstå og forholde sig til mødet og kommunikationen mellem mennesker.

"De tre dele er underopdelt i 18 kapitler, som alle bliver opsummeret på en tydelig og overskuelig måde. Undervejs er meget informative faktabokse, invitationer til eftertanke samt illustrerende tegninger, fotos og tabeller. Alt i alt en overmåde tilgængelig fagbog, der favner bredt ..."
Lærke Grandjean, Uddannelsesbladet

"Bogen henvender sig først og fremmest til professionsuddannelser, hvor kommunikation og relation er i forgrunden, det vil sige professionsudøvere indenfor såvel sundheds- og socialfaglige som pædagogiske områder. I bogen præsenteres en bred kommunikationsforståelse, og den er omfattende og kan siges at være ambitiøs."
Karen Møller, Lene Lerbech Sørensen, Michala Eckhardt Anette Telling Dennig og Anne-Lisbeth Pedersen, Uddannelsesnyt

  • Originaltitel: Mellem ordene
  • ISBN: 9788771291728
  • Omslagsdesign: Christian Hvid