Skip to content Skip to footer

Kreativitet i kulisserne

Forfatter:Dan Hvidtfeldt Forfatter:Lene Tanggaard

Lektor Dan Hvidtfeldt og professor Lene Tanggaard illustrerer, hvorfor det kan være relevant at fremhæve det arbejde, som foregår i kulisserne bag dem, vi helt naturligt lægger mærke til.

Yderligere information

Sidetal

204

Udgivelsesdato

25.10.2023

Køb bogen

title Beskrivelse

Kreativitet iscenesættes ofte som et individuelt arbejde. Når skuespilleren går på scenen, direktøren stiller sig på podiet, eller forskeren præsenterer nye resultater, står de ofte ene og alene og soler sig i rampelyset. Reelt udretter vi mennesker dog meget lidt alene.

Virkeligheden er, at der altid foregår et stort arbejde i kulisserne. Et arbejde, der ofte overses. Det er måske hverken glamourøst eller håndgribeligt, men det har altid en enorm indflydelse på de kreative resultater, enkeltindivider har mulighed for at præsentere for verden.

I en tid, hvor individualisering lægger et stort forventningspres på den enkelte, og samfundet står over for omfattende, globale udfordringer, bør vi se den kreative udvikling som et anliggende, vi har et fælles ansvar for.

"Bogen er trykt med flapper og i et særdeles handy format, der gør læseoplevelsen endnu bedre. Dermed illustreres en af bogens pointer – materialet (i dette tilfælde den lækre fysiske bog) gør noget for oplevelsen. Ordene gør det ikke alene. ... Skynd dig at læse denne bog."
Peter Andersen, Folkeskolen

 

  • ISBN: 9788772049694
  • Illustrator: Louise Vester
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson
  • Forord / Efterskrift: Alberte Winding