Skip to content Skip to footer

Heidegger i relief

Perspektiver på 'Væren og Tid'

Antologi med ni perspektiver, der med det klassiske værk ‘Væren og tid’ som omdrejningspunkt hver især præsenterer en mulig tilgang til Heidegger.

“Glimrende ny antologi … Der er en række fine læsninger af Heidegger i ‘Heidegger i Relief’, som udfordrer dem, der allerede kender filosoffen.”
Rune Lykkeberg, Information

Yderligere information

Sidetal

187

Udgivelsesdato

13.12.2008

Køb bogen

title Beskrivelse

En stor del af det tyvende århundredes filosofi skyldes receptionen af Martin Heideggers hovedværk ‘Væren og tid’, der må betegnes som en filosofisk klassiker.

Allerede nu kan der tælles tre generationers receptions- og virkningshistorie – og vi kan endnu langtfra overskue konsekvenserne af den stigende indflydelse, som Heideggers tænkning har fået og bliver ved med at få.

‘Heidegger i relief’ samler ni strejftog gennem Heideggers tænkning. De præsenterer hver især en mulig tilgang til Heidegger, med ‘Væren og tid’ som omdrejningspunkt, og tilsammen tegnes der hermed et billede af internationaliseringen af Heideggerforskningen i Danmark.

"Glimrende ny antologi ... Der er en række fine læsninger af Heidegger i 'Heidegger i Relief', som udfordrer dem, der allerede kender filosoffen."
Rune Lykkeberg, Information

  • Originaltitel: Heidegger i relief
  • ISBN: 9788779555846
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler