Skip to content Skip to footer

GOAL 6 – Til tops

Til tops
Forfatter:Antoine Griezmann

Et nyt år i San Sebastián-klubben er i gang. Tony møder sin nye holdkammerat, Diego fra Argentina, og får en ny træner, der tvinger ham til at fokusere på sine mål … også selvom det går ud over forholdet til den nye kæreste, Audrey.

Tony er en stjerne på banen, men når han får at vide, at han ikke er valgt til den næste kamp, bliver han usikker – hvorfor får han ikke noget igen efter sin store indsats?

Dette er bog 6 ud af 9 i GOAL-serien.

Yderligere information

Sidetal

167

Udgivelsesdato

16.07.2020

Serie Goal
Serienr.

6

Køb bogen

title Beskrivelse

“Gør dit liv til en drøm og din drøm til virkelighed.”
Citat fra Den lille prins af Saint-Exupery, tatoveret på armen af Antoine Griezmann.

GOAL-serien er fortalt af den verdensberømte fodboldspiller Antoine Griezmann og inspireret af hans egen barndom. Han beskriver med masser af humor og sans for spænding og den gode historie, hvordan vejen mod stjernerne har været fuld af bump, men også de vildeste sejre, de tætteste venskaber og ikke mindst en altoverskyggende passion for fodbold.

"Fin fodboldserie om venskab og professionelle fodbolddrømme, om hvor meget det kræver at nå sine mål og vigtigheden i at blive ved at kæmpe. Bogen og serien i det hele taget vil bestemt fremme læselysten hos især drenge 9-11 år med den inspirerende historie og dertil hørende bonusmateriale."
Susanne Dahl Jensen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: GOAL! 6: A l'assaut des sommets
  • ISBN: 9788772045252
  • Oversætter: Line Hasle
  • Illustrator: Isabel Escalante
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Du kunne også være interesseret i...