Skip to content Skip to footer

Er det mig?

små mennesker, store spørgsmål

En inspirerende og humoristisk bog om børn og kærligheden til visdom fra forfatteren til de store bestseller-biografier Troldmændenes tid og Frihedens ild.

Yderligere information

Udgivelsesdato

02.11.2023

Sidetal

147

Køb bogen

title Beskrivelse

Hvor er de fantastiske og mærkelige, vores børn. Vi voksne lærer deres lege, deres usynlige venner og drømmelande at kende, men deres spørgsmål udfordrer os. “Er det mig?” “Hvad nu hvis …?” “Hvor er bedstefar nu?” Disse spørgsmål er lige så dybe og uundgåelige som livet selv. De er begyndelsen på filosofien.

Vi læser historier for vores børn, leger og taler med dem, bekymrer os om dem eller skændes med dem om at rydde op eller tømme tallerkenen. Men de spørgsmål, der opstår, er sjældent så små, som de ser ud til. Hvorfor skal du egentlig spise suppen med ske, undskylde eller holde orden? Ser Gud virkelig alt? Og hvad betyder i grunden “jeg” og “dig”?

For Wolfram Eilenberger bliver hverdagen udgangspunktet for små filosofiske rejser. Han beretter på en underholdende og humoristisk måde om livet med vores børn, som samtidig fører os ind i filosofiens vidunderlige verden. En bog for alle mennesker, som er ved at blive til – for nutidens og morgendagens voksne.

  • ISBN: 9788772049281
  • Oversætter: Joachim Wrang
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Bliv opdateret

© 2023 Forlaget Klim