Skip to content Skip to footer

GOAL 5

Alt eller intet
Forfatter:Antoine Griezmann

Det er en drøm, der går i opfyldelse for Tony Grizi, da han slutter sig til det unge håbefulde team fra Real Sociedad i Spanien. Hans første oplevelse som fodboldspiller i udlandet!

Men det 14-årige fodboldtalent har det ikke altid nemt. Det er svært at være væk hjemmefra og at få nye venner i et land, hvis sprog han ikke engang taler. Og at fokusere på træningen, når der er en pige, der bliver ved med at forstyrre tankerne …

Yderligere information

Sidetal

176

Udgivelsesdato

07.02.2020

Serie Goal
Serienr.

5

Køb bogen

title Beskrivelse

“Gør dit liv til en drøm og din drøm til virkelighed.”
Citat fra Den lille prins af Saint-Exupery, tatoveret på armen af Antoine Griezmann.

GOAL-serien er fortalt af den verdensberømte fodboldspiller Antoine Griezmann og inspireret af hans egen barndom. Han beskriver med masser af humor og sans for spænding og den gode historie, hvordan vejen mod stjernerne har været fuld af bump, men også de vildeste sejre, de tætteste venskaber og ikke mindst en altoverskyggende passion for fodbold.

Bogen er nummer 5 i serien, som har fået rigtig godt fat i sine læsere.

"Fin fodboldserie om venskab og professionelle fodbolddrømme, om hvor meget det kræver at nå sine mål og vigtigheden i at blive ved at kæmpe. Bogen og serien i det hele taget vil bestemt fremme læselysten hos især drenge 9-11 år med den inspirerende historie og dertil hørende bonusmateriale."
Susanne Dahl Jensen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: GOAL 5 - Le tout pour le tout
  • ISBN: 9788772045245
  • Oversætter: Line Hasle
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Du kunne også være interesseret i...