Skip to content Skip to footer

Et liv på vores planet

Mit vidnesbyrd og min vision for fremtiden
Forfatter:David Attenborough

En lysende opsummering af den viden, Sir David Attenborough har erhvervet sig gennem et liv på vores planet, men samtidigt også en ildnende og påtrængende afdækning af den fremtid, der venter os, hvis vi ikke ændrer kurs.

Yderligere information

Sidetal

309

Udgivelsesdato

08.10.2020

Køb bogen

title Beskrivelse

David Attenborough betragtes som en af de vigtigste naturkendere og videnskabsformidlere i verden. I over 70 år har han fortalt os mennesker om den planet, vi bor på, og de storslåede skabninger, vi deler den med.

Han er et af de mennesker, der har været flest steder i verden og set mest af den – og hans eventyrlyst, varme og lysende formidling har i kombination med hans dybe viden og brændende kamp for klimaet, dyrelivet og vores fælles planet, gjort ham til naturens måske vigtigste ambassadør for flere generationer.

‘Et liv på vores planet’ er både sir Davids bekymrede, men også håbefulde opfordring til os alle – og hans livstestamente. På én gang vidnesbyrd og vision. Bogen er en opsummering af den viden, han har erhvervet sig gennem et liv på vores planet.

En ildnende, påtrængende afdækning af den fremtid, der venter os, hvis vi ikke ændrer kurs. Og en klog, velafbalanceret og mulig plan for, hvordan vi kan bygge en anden og mere levende fremtid. På én gang intim og personlig og baseret på den nyeste forskning. Og sir Davids sidste bog.

"En fortælling om, hvad vi har at miste - og en appel fra en erfaren gammel mand."
⭐⭐⭐⭐
Berlingske

 

"Bogen er sympatisk"
Information

 

"Bør være en del af skolernes pensum, og du bør også læse den"
Bogblogger.dk

  • Originaltitel: A Life On Our Planet
  • ISBN: 9788772046006
  • Oversætter: Ninna Brenøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson