Skip to content Skip to footer

Djævelens børn

Forfatter:Chris Tvedt Forfatter:Elisabeth Gulbrandsen

“Ny norsk efterforsker kan blive krimihelt af Wallander-dimensioner” skrev Politiken om den første Edvard Matre-krimi. Her er den tredje.

“Der er ikke meget, der går som det burde i ‘Djævelens børn’, men det er en velskrevet og sikkert præcis krimi om meget af det, der ikke fungerer i Norge.”
Claus Kjærsgaard, Helsingør Dagblad

Yderligere information

Sidetal

296

Udgivelsesdato

18.08.2016

Køb bogen

title Beskrivelse

Kriminalefterforsker Edvard Matre er blevet degraderet. Nu undersøger han sager om forsvundne asylbørn, mens han håber på at få sit gamle job i drabsafdelingen tilbage.

En ung kvinde dukker op på hans kontor. En 13 år gammel dreng er forsvundet fra den modtagelse, hun arbejder i. Og alle er ligeglade. Matre kikker modvilligt på sagen, men snart viser noget sig at være frygtelig galt.

I Bergen kan Victoria ikke leve med sin skyldsfølelse. En pensioneret strømer hjælper hende hemmeligt med at finde ud af identiteten på den mand, hun dræbte. Men selv om forhistorien er begravet, betyder det ikke, at den er død …

"Der er ikke meget, der går som det burde i 'Djævelens børn', men det er en velskrevet og sikkert præcis krimi om meget af det, der ikke fungerer i Norge."
Claus Kjærsgaard, Helsingør Dagblad

"Velskrevet og fængende krimi, med en historie der fastholder interessen, indtil de sidste nervepirrende tråde samles. Det er en barsk og rørende fortælling ..."
Steffen Gordon Nielsen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Djevelens barn
  • ISBN: 9788771297973
  • Oversætter: Lena Krogh Bertram
  • Omslagsdesign: Christian Hvid