Skip to content Skip to footer

Blod i dans

Forfatter:Gard Sveen

En forsvunden teenager, en død seriemorder og en mystisk sekt. Tommy Bergmann står over for sin hidtil vanskeligste sag.

Yderligere information

Udgivelsesdato

03.03.2017

Sidetal

282

Serie Tommy Bergmann
Køb bogen

title Beskrivelse

Seriemorderen Jon-Olav Farberg bliver fundet, men brændt til døde, samtidig med at den trettenårige Amanda er forsvundet.

Sporene peger mod Litauen og en mystisk sekt fra tsartiden, som mener, at en morder kan frelses ved at lemlæste en ung pige, født i vædderens tegn, som  Amanda … I ludderkvarteret i Oslo på et hotelværelse finder de et kasettebånd med Amandas stemme, og på spejlet står skrevet med læbestift: “Hun skal frelse ham.”

Tredje bog i serien om Tommy Bergmann.

"... 'Blod i dans' er heldigvis holdt i Gard Sveens dejligt ubesværede sprog, og handlingen er letflydende."
Lene Kryger, Fyens.dk

"Sådan som 'Blod i dans' fremstår nu, kan det dog ikke nægtes, at den er infamt spændende og endda indeholder en følsom og fatal romantisk affære, man(d) gerne ser udvikle sig i fortsættelsen."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Gard Sveen er en ferm fortæller, og han leverer en medrivende og kras fortælling, der især fokuserer på, hvordan psykiatrisystemet i Norge ikke fungerer. Sammen med mysteriet om en død seriemorder og et vedvarende stormvejr i Tommy Bergmanns sind danner det rammen om en fortælling, det er let at blive fanget ind i."
Claus Kjærsgaard, Helsingør Dagblad

  • ISBN: 9788771299236
  • Oversætter: Ib Høy Hansen
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson