Skip to content Skip to footer

At overvinde bekymring og uro

En selvhjælpsguide på grundlag af kognitiv adfærdsterapi
Forfatter:Helen Kennerly

Vi bekymrer os ofte om ting, der ikke umiddelbart er nødvendige at bekymre sig om. Denne bog tilbyder en række metoder og veje til at undgå den unødvendige ængstelighed og uro.

Yderligere information

Sidetal

220

Udgivelsesdato

17.12.2010

Serie Nye psykologiske perspektiver
Køb bogen

title Beskrivelse

Der kan være mange gode grunde til at være bekymret. Faktisk er det at kunne blive bekymret og urolig en hensigtsmæssig medfødt evne, der hjælper os med at handle rationelt og beskytte os selv og andre.

Men undersøgelser viser, at både mænd og kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv har risiko for at udvikle irrationelle uro- og angstskabende bekymringer. Den type bekymringer hjælper os ikke, de er derimod stærkt begrænsende og hæmmende for vores glæde og livsudfoldelse og kan i svære tilfælde være invaliderende.

"Selvhjælpsbøger henvender sig til et publikum, som kan være lette ofre for varm luft og lommepsykologi. Den slags får de ikke hos Kennerly. Jeg mener faktisk ikke, at ordet "ubalancer" bliver brugt én eneste gang. Bogen går så redeligt til emnet, at min indstilling til stress har flyttet sig fra en halvsmart, ironisk distance – "pylrede folk, der har for lidt at gå op i" – til en anerkendelse af et problem, der rammer i flæng og skal tages alvorligt." Ann Mariager, Weekendavisen

  • ISBN: 9788779557086
  • Oversætter: Kirsten Vesterager
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler