Skip to content Skip to footer

Geléret Glas (E-bog)

en ny glasteknik
Forfatter:Karen Lise Krabbe

Geléret Glas – en ny glasteknik er en letforståelig og enkel vejledning i grundprincipperne for Geléret Glas til fremstilling af glas på måder, som ikke før har været mulige. Både for amatører og professionelle.

Yderligere information

Sidetal

37

Udgivelsesdato

30.09.2024

Køb bogen

title Beskrivelse

“GELÉRET GLAS – en ny glasteknik”

For snart ti år siden fik jeg en god ide til, hvordan man i kold tilstand kan gelere og manipulere en glasmasse, så den får næsten tekstile egenskaber.

Derefter kom det lange seje træk med at udvikle teknikken i de følgende uger, måneder og år, hvor skraldespanden blev min bedste ven. Jeg lærte meget ved at stirre ned på dens indhold af fejlslagne prøver!

Teknikken kalder jeg Geléret Glas, og i bogen deler jeg opskrifter og fremgangsmetode, fordi jeg er nysgerrig efter at se, hvad den kan udvikle sig til, når også andre glasmagere arbejder med den! BÅDE amatører og professionelle.

“Geléret Glas – en ny glasteknik” er en letforståelig og enkel vejledning i grundprincipperne for Geleret Glas til fremstilling af glas på måder, som ikke før har været mulige.

Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond.

GOD FORNØJELSE!
Karen Lise Krabbe

"... inspirerende at læse om opdagelsen, undersøgelsen og udviklingen af en ny teknik. ... det kunne være spændende at se, hvilke retninger andre glasmagere kunne tage teknikken i."

- Lektørudtalelse

  • ISBN: 9788775911127

Du kunne også være interesseret i...