Skip to content Skip to footer

Navn på de døde

Forfatter:Ian Rankin

En sprængfarlig blanding af action og politik – med en af de mest omtalte uger i nyere britisk historie som baggrund.

 

Yderligere information

Sidetal

434

Udgivelsesdato

04.01.2008

Serie Rebus
Serienr.

16

Køb bogen

title Beskrivelse

I juli 2005 samles lederne af de otte mest magtfulde nationer i Skotland til et møde om at bekæmpe verdens fattigdom – et såkaldt G8-topmøde, og verdens øjne hviler på Skotland.

Men da et parlamentsmedlem tilsyneladende begår selvmord, og nye beviser i en mordsag peger hen imod en seriemorders værk, kan Rebus dog ikke længere holde sig i skindet. Hans overordnede vil helst dysse det hele ned – intet må overskygge topmødet – men Rebus har aldrig været den, der overholder reglerne.

”... endnu en veldrejet, velturneret og eminent velorganiseret krimi af mesteren Ian Rankin.” Bo Tao Michaëlis, Politiken ”Man er vildt godt underholdt ind til cirka halvvejs, hvor man så samtidigt begynder at blive vildt imponeret. Rankins plot afslører sig som et udspekuleret partitur til en mesterlig krimisymfoni.”
Mette Strømfeldt, BT

”Samtidshistorie og krimihandling smelter sammen, så resultatet bliver endnu en fremragende bog af en af tidens helt store kriminalforfattere.” Hans Larsen, Ekstra Bladet ”Og ja, jeg kan kun sige, læs den før din nabo, hvis du er til gode velskrevne krimier. Du vil aldrig fortryde det.”
Lilly Jensen, Helsingør Dagblad

”Ian Rankin prenter sin signatur ind i litteraturens helligste haller som en mesters mester med 'Navn på de døde'”
Mogens Rude, Jydske Vestkysten

  • Originaltitel: The Naming of the Dead
  • ISBN: 9788779551091
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler