Skip to content Skip to footer

Mindsight

ny videnskab om personlig transformation
Forfatter:Daniel Siegel

Den verdenskendte psykolog Daniel Siegel er en pioner inden for feltet ‘interpersonel neurobiologi’. ‘Mindsight’ er en banebrydende bog om den helende kraft i ‘mindsight’: den evne til indsigt og empati, som gør det muligt for os at foretage positive ændringer i vores hjerne – og i vores liv.

Yderligere information

Sidetal

340

Udgivelsesdato

31.10.2016

Køb bogen

title Beskrivelse

Daniel Siegel udviklede for år tilbage termen ‘mindsight’ for at kunne beskrive det innovative samspil mellem neurologi og psykoterapi. Angst og depression, skamfølelse og manglende selvværd, OCD og traumatiske erindringer – de fleste af os har en mental ‘fælde’, der forårsager tilbagevendende konflikter i vores liv og vore forhold.

Han trækker i bogen på den nyeste forskning, interaktive eksempler og case stories fra sin praksis som kliniker og viser os, hvordan vi kan praktisere mindsight og undgå at falde i disse fælder.

Siegel fortæller med varme og humor, hvorledes det at observere, hvordan vores sind arbejder, gør det muligt for os at forstå, hvorfor vi tænker, føler og agerer sådan, som vi gør, og viser os, hvordan vi i bogstavelig forstand kan ændre vores hjernebaner. Mindsight dokumenterer, at vi alle – på alle livsstadier – har mulighed for at transformere vores tænkning, velbefindende og forhold til andre.

  • Originaltitel: Mindsight
  • ISBN: 9788771293814
  • Oversætter: Vibeke Sandberg
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson