Skip to content Skip to footer

Kommunikation og personlig udvikling (revideret)

Forfatter:Anne Latour Forfatter:Jørgen Filtenborg

I denne grundbog behandles de mest anvendte teorier om kommmunikation i en letlæst og levende stil. På basis af en teoretisk indføring i emnet og en diskussion af forskellige indfaldsvinkler oplister forfatterne en række illustrerende eksempler og giver konkrete ideer til, hvordan man arbejder med at styrke sin kommunikation og udvikle sine personlige ressourcer.

 

 

Yderligere information

Sidetal

247

Udgivelsesdato

25.08.2023

Køb bogen

title Beskrivelse

‘Kommunikation og personlig udvikling’ er en grundbog, som gennemgår syv teorier indenfor kommunikation. Kommunikation er overordnet at forstå som en udveksling af kommunikation, og selvom det virker meget enkelt og ligetil, så er det ikke altid tilfældet i alle situationer, herunder på større arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner, hvor problemer omkring dette i høj grad opstår.

Jørgen Filtenborg & Anne Latour forsøger i ‘Kommunikation og personlig udvikling’ at give deres bud på, hvordan man kan arbejde med problemer indenfor kommunikation og dermed personligt udvikle sig.

Bogen kommer nu i en opdateret 3. udgave, hvor nye teorier og problemstillinger bliver taget op. Den henvender sig til dem, som ønsker at forbedre deres kommunikative evner, og målgruppen spænder bredt: helt fra kortere videregående uddannelser, mellemlange uddannelser, ungdomsuddannelser og på aften- og højskoler. Og derudover kan bogen også anvendes til selvstudier og på kurser, der har fokus på emnet.

  • Originaltitel: Kommunikation og personlig udvikling (revideret)
  • ISBN: 9788772049243
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson