Skip to content Skip to footer

Hug

Forfatter:Martin Jensen

En død mand bliver fundet ved et jernbanespor i Polen. Det viser sig at være en sag, der trækker tråde tilbage i den europæiske historie, og som peger direkte ind i konflikten mellem Ukraine og Rusland.

Både tyske og engelske agenter melder sig på banen, og det bliver Karnas opgave at holde styr på tropperne. Bogstaveligt talt. Hun må finde sin plads i tilværelsen både som leder, som agent, som handicappet og ikke mindst i forhold til kærligheden.

Yderligere information

Udgivelsesdato

11.04.2024

Sidetal

252

Serie Ringen
Serienr.

3

Køb bogen

title Beskrivelse

Martin Jensen leverer på en gang en sansemættet thriller, men underholdende historieformidling. Med udgangspunkt i Hårby på Fyn, giver bogen en forståelse for det storpolitiske magtspil, der finder sted blandt de europæiske nationer lige nu.

Tredje selvstændige bind i serien om efterretningstjenesten Ringen.

“Martin Jensen, forfatteren bag de roste krimiserier om Assens i Middelalderen og kong Knud i Danelagen, har som tidligere godt tag om sit stof og kan strikke en overbevisende og hæsblæsende agenthistorie sammen.”
Lars Ole Sauerberg

"Vedvarende spændende, aldrig kedelig, man spiser godt i Jensens spisehus."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Endnu engang imponeres man over, hvor meget Martin Jensen får med på så kort plads ... Der er både plads til et veludviklet plot, der foldes ud på en spændende måde, karakterudvikling og fine miljøbeskrivelser, uden at det på nogen måde føles forceret. Det er en frydefuld læseoplevelse fra start til slut ... Fornem dansk spionlitteratur ... Hvis man ikke allerede har de to første bind i serien, så er det på tide at komme med på vognen."
Jacob Holm Krogsøe, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Hug
  • ISBN: 9788772046259
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Du kunne også være interesseret i...