Skip to content Skip to footer

Hånd om helheden

… studiebog, der omhandler samarbejdet mellem professioner, for eksempel mellem socialrådgivere, pædagoger og lærere.

“… nu har en scient.pol., en pæd.soc. og en mag. i filosofi begået en klog og afklarende bog om det svære og nødvendige samarbejde mellem professioner, især mellem lærere, pædagoger og socialrådgivere. (…) I seks kapitler får læseren oplæg til indsigt i og afklaring af begreber, videns- og organisationsformer omkring professionssamarbejde. Hvert kapitel bliver afsluttet med en række spørgsmål til overvejelse og drøftelse. I en sideløbende case får oplæggene virkelighed at støtte sig til.”
Jens Raahauge, Folkeskolen

Yderligere information

Sidetal

228

Udgivelsesdato

15.07.2012

Køb bogen

title Beskrivelse

‘Hånd om helheden’ handler om samarbejde mellem professioner:

– Hvordan fungerer forskellige former for samarbejde?

– Hvornår og hvordan skal man samarbejde?

Bogens hovedfokus ligger på samarbejdet mellem socialrådgivere, pædagoger og lærere.

Hånd om helheden’ er en studiebog til bacheloruddannelserne og deres tværprofessionelle element og til efteruddannelse. Den leverer både en global forståelse for det tværprofessionelle samarbejde og giver på mikroniveau redskaber og forståelse for samarbejdet og dets nødvendighed.

"… nu har en scient.pol., en pæd.soc. og en mag. i filosofi begået en klog og afklarende bog om det svære og nødvendige samarbejde mellem professioner, især mellem lærere, pædagoger og socialrådgivere. (…) I seks kapitler får læseren oplæg til indsigt i og afklaring af begreber, videns- og organisationsformer omkring professionssamarbejde. Hvert kapitel bliver afsluttet med en række spørgsmål til overvejelse og drøftelse. I en sideløbende case får oplæggene virkelighed at støtte sig til."
Jens Raahauge, Folkeskolen

  • Originaltitel: Hånd om helheden
  • ISBN: 9788771291216