Skip to content Skip to footer

Fra selvkritik til self compassion

Lær at behandle dig selv som en ven - og vend lavt selvværd, præstationsstress og depression
Forfatter:Nina Werner

Nina Werner præsenterer den psykologiske, evolutionære og kognitive baggrund for, at vi er så hårde ved os selv – og dernæst forklarer hun, hvordan vi kan ændre på det gennem psykologiske øvelser og guidede meditationer.

Yderligere information

Sidetal

299

Udgivelsesdato

01.10.2020

Køb bogen

title Beskrivelse

Vi mennesker har af evolutionære årsager en klar tendens til at kritisere os selv hårdere, end vi kritiserer andre. Det finder især sted hos unge, men fortsætter gennem hele voksenlivet og gør os triste – nogle gange endda ulykkelige og ude af stand til at handle og fungere.

Men kan vi ændre på vores tænkning og derigennem vores følelsesmæssige oplevelse af os selv ved at gennemskue, hvordan kritikken fungerer? Medfølelsesbaseret kognitiv terapi vil sige ja.

Psykolog Nina Werner har skrevet en af de første danske bøger til den almene læser om at vende selvkritik til medfølelse over for sig selv – til self compassion.

I ‘Fra selvkritik til self compassion’ gennemgår Werner den psykologiske, evolutionære og kognitive baggrund for, at vi er så hårde ved os selv – og dernæst forklarer hun, hvordan vi kan ændre det gennem psykologiske øvelser og guidede meditationer.

  • ISBN: 9788772045320
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson