Skip to content Skip to footer

Opdragelse uden drama

En helhedsstrategi baseret på nyeste hjerneforskning til at forhindre kaos og udvikle dit barns ufærdige sind
Forfatter:Daniel Siegel

kr.300

Bogen, der definerer den egentlige – positive – betydning af det ofte misforståede begreb ‘disciplin’. Det handler om at instruere, ikke om at råbe eller irettesætte. Ved at omdirigere barnets følelser standser den voksne en spiral af negativ adfærd (og straf), og ved problemløsning får barnet i stedet mulighed for at vokse gennem de svære situationer.

Yderligere information

Udgivelsesdato

07.02.2025

Køb bogen

title Beskrivelse

Forfatterduoen bag bestselleren ‘Hele hjernen – hele barnet’ udforsker en af børneopdragelsens svære udfordringer: disciplin. I Opdragelse uden drama belyser de den fascinerende sammenhæng mellem et barns neurologiske udvikling og den måde, vi som forældre reagerer på dårlig opførsel på, og de viser, hvordan vi håndterer raserianfald, frustration og tårer.
Forfatterne definerer den egentlige – positive – betydning af det ofte misforståede begreb ‘disciplin’. Det handler om at instruere, ikke om at råbe eller irettesætte. Ved at omdirigere barnets følelser standser den voksne en spiral af negativ adfærd (og straf), og ved problemløsning får barnet i stedet mulighed for at vokse gennem de svære situationer.
Bogen er opbygget med konkrete anvisninger, ærlige historier fra forældre og inspirerende illustrationer.

“Sikke en lettelse! Siegel og Bryson knækker koden til disciplin. Bogen giver en forskningsbaseret tilgang funderet på sund fornuft – voksne vil tage imod håndsrækningen, og børn vil få glæde af det.”

- Daniel Goleman, forfatter til Følelsernes intelligens

  • Originaltitel: No-drama discipline
  • ISBN: 9788772042503
  • Oversætter: Vibeke Sandberg