Skip to content Skip to footer

Udsyn

internationalisering på hjemmebane
Forfatter:(red.) Forfatter:Anders Ølsgaard Larsen Forfatter:Anne Mette W. Nielsen Forfatter:Kirsten Skov Forfatter:Tina Riis Mikkelsen

I knap fire år har seks almene gymnasier i Region Midtjylland arbejdet med internationalisering i undervisningen. Antologien samler praksiserfaringer i form af læreres undervisningsforløb samt forskeres mere teoretiske betragtninger i håbet om at kunne inspirere lærere og ledere på landets gymnasier til det fortsatte arbejde med at give eleverne de bedste muligheder for videre uddannelse.

Yderligere information

Sidetal

109

Udgivelsesdato

04.08.2016

Køb bogen

title Beskrivelse

Globaliseringen har åbnet mange muligheder; også inden for uddannelsessystemet og i det almene gymnasium. Hvordan disse muligheder udnyttes optimalt, er ikke nødvendigvis ligetil. Ikke desto mindre er det vigtigt i en tid, hvor studenternes videre uddannelse og arbejdsliv i stigende grad foregår i internationale miljøer.

I knap fire år har seks almene gymnasier i Region Midtjylland arbejdet med internationalisering i undervisningen. Og dermed på hjemmebane.

Denne antologi samler praksiserfaringer i form af læreres undervisningsforløb samt forskeres mere teoretiske betragtninger. Hermed håber vi, at kunne inspirere lærere og ledere på landets gymnasier til det fortsatte arbejde med at give eleverne de bedste muligheder for videre uddannelse.

  • Originaltitel: Udsyn – internationalisering på hjemmebane
  • ISBN: 9788771298963
  • Omslagsdesign: Christian Hvid