Skip to content Skip to footer

Team, læringsfællesskaber og ledelse i skolen

“Bogen kommer efter min vurdering med vigtige pointer til at arbejde tålmodigt videre med styrkede og bæredygtige læringsfællesskaber i forskellige udformninger, der på hver sin måde i sidste ende kommer elevernes trivsel og læring til gode. Jeg kan derfor anbefale bogen til alle, der inden for skoleverdenen arbejder på at få sådanne læringsfællesskaber til at fungere og udfolde sig på professionel vis.”
Christina Hostrup, Folkeskolen

Yderligere information

Udgivelsesdato

16.11.2019

Køb bogen

title Beskrivelse

Hvad er det egentlig teamene skal i skolen? Hvad sker der, når skolen sigter efter professionelle læringsfællesskaber? Hvordan kan man organisere, koordinere og lede skolens professionelle samarbejde om opgaveløsning og læring?

Teamorganiseringen har i mange år været et selvfølgeligt svar, når rammerne skulle gives for samarbejdet mellem skolens professionelle – nogle steder som et forum for arbejdsdeling og andre steder som en mere forpligtende professionel funktion. Med det aktuelle fokus på professionelle læringsfællesskaber i skolen og med en mere organisatorisk dagsorden for samarbejdet, bliver alle skoler udfordret på at overveje deres professionelle teamorganisering og ambitionen om et samarbejde i lærende fællesskaber.

‘Team, læringsfællesskaber og ledelse i skolen’ belyser hjælpsomt en lang række af disse grundlæggende overvejelser og kvalificerer dermed de handlemuligheder, som skolens ledelse, teamkoordinatorer og andre centrale aktører har i skolens praksis.

"Bogen kommer efter min vurdering med vigtige pointer til at arbejde tålmodigt videre med styrkede og bæredygtige læringsfællesskaber i forskellige udformninger, der på hver sin måde i sidste ende kommer elevernes trivsel og læring til gode. Jeg kan derfor anbefale bogen til alle, der inden for skoleverdenen arbejder på at få sådanne læringsfællesskaber til at fungere og udfolde sig på professionel vis."
Christina Hostrup, Folkeskolen

  • Originaltitel: Team, læringsfællesskaber og ledelse i skolen
  • ISBN: 9788772042381
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson