Jens-Jørgen Gravesen
Efter lægeeksamen fra Aarhus Universitet 1961 og hospitalsansættelser frem til 1970 var Jens-Jørgen Gravesen praktiserende læge indtil 1998. Siden 1984 har han deltaget i mange kurser, kongresser mv. i hypnoterapi i Danmark og internationalt. Fra 1984 har han anvendt hypnoterapi dagligt bl.a. i sin lægepraksis, og han har i årenes løb givet tusindvis af behandlinger med hypnose. Sideløbende har han undervist psykologer, læger, tandlæger og andre i hypnoterapi. Desuden har han skrevet artikler samt bøgerne:
 
'Hypnose og hypnoterapi' (2004)
En omfattende og orienterende grundbog, der giver en gennemgang af hypnosens historie og anvendelser, de grundlæggende teorier, begreber og terapeutiske metoder. De belyses i praksis via 37 eksempler på behandlinger af psykiske og psykosomatiske lidelser.
 
'Hypnoterapi i praksis' (2012)
En lærebog og håndbog i grundlæggende og avanceret hypnoterapi. Præsenterer relationen mellem terapeut og klient, gennemgår systematisk og trin for trin konsultationer, fremgangsmåder og en række værktøjer til forsamtale, tranceinduktioner, analyse- og behandlingsmetoder, suggestioner, øvelser, mv. Principperne illustreres desuden ved 20 detaljerede behandlingseksempler.
Bøger af denne forfatter:

 

 

I N D K Ø B S K U R V L O G I N
299,95
Hypnoterapi i praksis
Jens-Jørgen Gravesen
 
299,95
Hypnose
Jens-Jørgen Gravesen
 
239,95
Negativ spontanhypnose
Jens-Jørgen Gravesen