PRÆSENTATION | | PRESSEN SKREV |
Til øllet | Erik Skovenborg, Arne Astrup | | 149,95 | | | | Et boom i antallet af gode ølbarer og mikrobryggerier vidner om danskernes fornyede interesse for kvalitetsøl på fad og flaske. Samtidig har godt øl fra starten været en vigtig medspiller i det nye, nordiske køkkens visioner om at udforske den hjemlige naturs potentiale for nye smagsoplevelser. ’Til øllet – sund med øl i glas og gryde’ er en opskrifts- og opslagsbog, der bringer svar på en lang række spørgsmål fra både nysgerrige øldrikkere og mere erfarne ølentusiaster. Den handler også om, at øl med måde har mindst de samme sundhedseffekter som vin!
Bogen er delt op i tre hovedafsnit: Øllets kulinariske aspekter Opskrifterne og kokkene Øl og helbred Bliv inspireret af lækre madfotos, gå i køkkenet med 18 danske stjernekokkes øl-opskrifter og bliv klogere på, hvorfor øl er sundere, end vi tror.
Presse
|
Til øllet | Erik Skovenborg, Arne Astrup | | 149,95 | | | | "Nu er jeg selv glad for mad og øl, så denne bog er en kærkommen inspiration til at kombinere de to ... En fremragende bog med et emne der trender voldsomt i disse år." Lars Ovesen, Lektørudtalelse |
|