Skip to content Skip to footer

Skabende nærvær

at gå ind i nuet for at forme fremtiden
Forfatter:Betty Sue Flowers Forfatter:C. Otto Scharmer Forfatter:Joseph Jaworski Forfatter:Peter Senge

Her er en bog, der viser veje til ny erkendelse. Den er båret af et helhedssyn på mennesket og jordkloden og af en optimistisk opfattelse af, at der eksisterer uanede potentialer og muligheder, hvis vi bare ville se dem og gribe dem. Nu.”
Steen Hildebrandt

Yderligere information

Sidetal

235

Udgivelsesdato

01.03.2007

Køb bogen

title Beskrivelse

»Kollektiv indre viden tillader fremtiden at tale til nutiden«. Sådan lyder en af de arbejdshypoteser, som denne bogs fire forfattere har sat sig for at efterprøve. Kan nye teorier om læring og forandring få afgørende indflydelse på, hvordan vi opfatter – og dermed også på, hvordan vi former – vores fremtid? Hvordan finder grundlæggende forandringer sted? Hvad kommer de af, og hvordan skabes de? Disse spørgsmål tematiseres i bogen, hvis tilblivelse blandt andet beror på interview med mere end 150 ledere, forskere og kunstnere. Interviewene har koncentreret sig om spørgsmål som: Hvordan får du nye ideer? Hvilke spørgsmål er essentielle i dit arbejde? Hvad er intuition i din virkelighed, og hvordan omsættes den til praksis? Fra hvilket bevidsthedslag kommer din erkendelse og dine ideer?

"Her er en bog, der viser veje til ny erkendelse. Den er båret af et helhedssyn på mennesket og jordkloden og af en optimistisk opfattelse af, at der eksisterer uanede potentialer og muligheder, hvis vi bare ville se dem og gribe dem. Nu."
Steen Hildebrandt

  • Originaltitel: Presence – Human Purpose and the Field of the Future
  • ISBN: 9788779554573
  • Oversætter: Steen Fiil
  • Illustrator: Joyce Grosswiler

Bliv opdateret

© 2023 Forlaget Klim