Skip to content Skip to footer

Medarbejder eller modarbejder

Religion i moderne arbejdsliv
Forfatter:(red.) Forfatter:Joel Haviv

Religion diskuteres som aldrig før i virksomheder, på arbejdspladser og i det offentlige såvel som i det private rum. Bogen forsøger at give et svar på, hvilket formål og hvilke konsekvenser denne sensibilisering og religiøsificering af lederes og medarbejderes indre emotionelle kapital har i forhold til fx organisationskultur, arbejdsliv, stress og arbejdsmiljø.

Yderligere information

Sidetal

314

Udgivelsesdato

29.05.2007

Køb bogen

title Beskrivelse

Religion diskuteres som aldrig før i virksomheder, på arbejdspladser og i det offentlige såvel som i det private rum. Ledere, managementkonsulenter og organisationsudviklere taler mere og mere om emotionel kapital og vigtigheden af ikke-rationelle tilgange til ledelse, organisationsudvikling og personlig udvikling.

Bogen forsøger at give et svar på, hvilket formål og hvilke konsekvenser denne sensibilisering og religiøsificering af lederes og medarbejderes indre emotionelle kapital har i forhold til organisationskultur, arbejdsliv, stress, arbejdsmiljø, udbrændthed, individet, frihed, fællesskab, medarbejdernes og ledernes hverdag samt dansk erhvervslivs image udadtil og indadtil.

  • Originaltitel: Medarbejder eller modarbejder
  • ISBN: 9788779552296

Bliv opdateret

© 2023 Forlaget Klim