FØRSTE123SIDSTE
  279,95
  'At overvinde perfektionisme' er udkommet i serien Nye Psykologiske Perspektiver – en udgivelses­­række af aktuelle kvalitetsbøger til det psykologiske fagområde.
  249,95
  Kroppen husker
  Babette Rothschild
  Babette Rothschild viser i sin bog, hvordan kroppen er en vigtig ressource i traumebehandlingen, især i behandlingen af posttraumatisk stress.
  269,95
  At overvinde søvnløshed gennemgår i letlæst form mere en 25 års forskning på området, og bogen udgør dermed en uundværlig selvhjælpsguide i behandlingen af søvnløshed baseret på teknikker fra kognitiv adfærdsterapi.
  269,95
  At overvinde bekymring og uro  anviser på en enkel, og direkte anvendelig måde, hvordan man håndterer og overvinder ødelæggende følelser af uro og bekymring.
  299,95
  Det diagnosticerede liv
  Svend Brinkmann m.fl.
  Vi lider i stigende grad af stress, depression, angst,  ADHD og andre forstyrrelser. Inden for det seneste halve århundrede er antallet af sygdomme i det psykiatriske diagnosesystem tredoblet.
  239,95
  I denne bog giver  forfatteren konkrete og detaljerede anvisninger i, hvordan man praktiserer meditation og mindfulness, samtidig med at den buddhistiske baggrund for denne  praksis introduceres.
   

   

  299,00
  Mindfulness - vejen til et...
  Vidyamala Burch
   
  249,95
  Find din indre kraft
  Audun Myskja
   
  299,95
  Mindsight
  Daniel J. Siegel
   
  I N D K Ø B S K U R V L O G I N